Vacature: Fysiotherapeut

Ben jij een enthousiaste en proactieve (gespecialiseerde) fysiotherapeut en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe functie? Dan is Fysiotherapie De Stam op zoek naar jou! Heb je affiniteit met psychosomatiek, chronische pijn of coaching; twijfel niet en reageer.

Wie zijn wij?
Fysiotherapie De Stam bestaat al ruim 40 jaar en heeft 2 locaties in Raalte. Het is een innovatieve praktijk die bestaat uit 7 therapeuten met verschillende specialisaties zoals manuele therapie, oedeemtherapie, bekkenfysiotherapie i.o, geriatriefysiotherapie i.o. Naast deze specialisaties passen we binnen de praktijk ook EPTE en echografie toe. We zijn een professioneel team waarin samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Ben jij op zoek naar een baan bij een leuke 1e lijns praktijk voor 24 uur per week en denk je een aanvulling te kunnen zijn voor ons team? Solliciteer dan bij ons. De uren en dagen zijn in overleg af te stemmen.

Wij zijn op zoek naar?
Een flexibele, zelfstandige en enthousiaste fysiotherapeut. Je bent proactief en leergierig én je vindt het leuk om nauw samen te werken met collega’s.

Heb je interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en cv naar: saskiafuhler@fysiotherapiedestam.nl