Petra Krijger

Mijn naam is Petra Krijger. Een geboren en getogen Raaltenaar. Na het behalen van mijn diploma tot algemeen fysiotherapeut heb ik een uitstapje gemaakt naar het westen van het land. Hier heb ik mij gespecialiseerd tot Master Manueel Therapeut. Ik heb ervaring opgedaan in Delft en Zwolle en ben blij weer terug te zijn in Raalte. Sinds april dit jaar werk ik met veel plezier in het team van Fysiotherapie De Stam.

In de praktijk behandel ik met name de wervelkolom en de gewrichtsgerelateerde klachten. Ik ben aangesloten geweest bij het rugnetwerk en heb daarom ervaring met het behandelen van chronische rugklachten. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijn, duizeligheid en ben ik jaren actief geweest in de sportverzorging. Dus ook tapen, medical taping en dry needling behoren tot mijn vaardigheden.

Bij Fysiotherapie De Stam wil ik met een persoonlijke benadering u begeleiden naar een positieve gezondheid. Met mijn kennis en kunde wil ik samen met u streven naar een optimaal behandelplan.

Petra Krijger – BIG nummer 19913144004