Marianne Zweekhorst

Mijn naam is Marianne Zweekhorst. In 1986 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. De ouderenzorg had direct al mijn grote belangstelling. Vanaf 1995 ben ik, met veel plezier, als (master) Geriatriefysiotherapeut aan het werk.


Als Master Geriatriefysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met complexe gezondheidsproblemen. Kwaliteit van leven vind ik erg belangrijk. Ik hecht daarom veel waarde aan goed persoonlijk contact en het samen werken aan het verbeteren en/of behouden van het zelfstandig functioneren. Ik behandel en begeleid vooral mensen met neurologische problemen (beroerte, ms, aangeboren of verworven hersenletsel), complexe ziektebeelden, verhoogd valrisico, duizeligheid en dementie. Daarnaast kan ik mijn bijdrage leveren aan de zorg in de palliatieve fase.


In mijn vrije tijd ben ik actief met tennissen, wandelen en tuinieren.
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Van deze dagen ben ik op maandag- en donderdagochtend op Schuilenburg te vinden en vrijdagochtend op Swaenewoerd. De overige tijd ben ik op de praktijk aan de Lifgerusstraat.