Lisan Schrijver

Mijn naam is Lisan Schrijver, ik ben algemeen fysiotherapeute. Door mijn huidige ervaring en mijn stage ervaringen heb ik interesse gekregen in het behandelen van de doelgroep ouderen. Hierdoor ben ik in 2018 gestart met de driejarige master opleiding Fysiotherapie in de Geriatrie. Deze studie volg ik samen met collega Lindy aan de SOMT University in Amersfoort.

Door deze studie wordt mijn kennis op het gebied van het behandelen van kwetsbare ouderen vergroot. Bij kwetsbare ouderen komen vaak meerdere aandoeningen tegelijk voor, dit maakt de behandeling complex. Deze complexe behandeling wordt vaak ook multidisciplinair benaderd, dit betekent dat ik samenwerk met bijvoorbeeld een ergotherapeut of logopedist. De complexiteit van de behandeling zie ik als een interessante uitdaging. De afwisseling tussen huisbezoeken, behandelingen in de oefenzaal/behandelkamer of bij mensen die woonachtig zijn in bijvoorbeeld Schuilenburg of Swaenewoerd is een prettige manier van werken. Ik streef ernaar om samen met u uw kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te behouden.
Tevens heb ik de cursus Vallen Verleden Tijd gevolgd. Ik kan u helpen om te voorkomen dat u (nogmaals) valt, of om middels valtraining de angst te verminderen.

Samen met collega Astrid begeleid ik mensen met een longaandoening. Deze behandeling is onder andere gericht op het trainen van spierkracht, conditie, balans, ademhaling en het vergroten van inzicht met betrekking tot de verschillende longaandoeningen. Tevens verzorg ik FysioFitness lessen binnen de praktijk.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met voetballen, hardlopen, creativiteit en gezellige uitjes met familie en vrienden.

Lisan Schrijver – BIG nummer 89923820004