Lisan Schrijver

Mijn naam is Lisan Schrijver. Door een knieblessure tijdens het voetballen kwam ik in aanraking met het vak fysiotherapie. Tijdens de opleiding voor fysiotherapie heb ik de minor ‘Revalidatie Chronische Aandoeningen’ gevolgd. Door deze minor en mijn stage/werkervaring wekte de oudere doelgroep mijn interesse. In 2021 heb ik de master Fysiotherapie in de Geriatrie aan de SOMT University te Amersfoort succesvol weten af te ronden. 

De oudere patiënt heeft vaak meerdere aandoeningen, wat kan zorgen voor beperkingen in het dagelijks leven. U kunt hierbij denken aan klachten zoals stijfheid in de gewrichten/artrose, valproblematiek, long of hart-/vaataandoeningen en neurologische aandoeningen zoals CVA, Parkinson of MS. Mijn werk als geriatriefysiotherapeut is zeer gevarieerd, ik behandel in verschillende woonzorgcentra; zoals Schuilenburg en Swaenewoerd, bij mensen thuis en op de praktijk. Een behandeling op de praktijk kan zowel in de behandelkamer of in de oefenzaal plaatsvinden. Oefentherapie is veelal gericht op spierkracht en balans middels functionele oefeningen, met als doel zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren.

Vanuit de geriatriefysiotherapie kijk ik met een bredere visie naar de klacht, tijdens de eerste intake vraag ik veel verschillende factoren uit. Zo krijg ik van u als persoon een goed beeld en kan ik samen met u een geschikt behandelplan opstellen. Hiervoor overleg ik regelmatig met andere zorgcollega’s, dit gaat altijd in overleg met u of uw familie. Multidisciplinair samenwerken vindt o.a. plaats met uw huisarts/specialist ouderengeneeskunde/revalidatiearts, verpleegkundigen/verzorgenden van de zorglocaties/thuiszorg, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie en pedicures. 

Samen met u ga ik graag de uitdaging aan om te zorgen dat uw kwaliteit van leven behouden blijft.  Ik maak graag kennis met u op een van de woonzorglocaties, bij u thuis, bij ons op de praktijk of in de natuurlijke omgeving van Raalte. 

Lisan Schrijver – BIG nummer 89923820004