Lindy Hobert

Mijn naam is Lindy Hobert. In 2017 heb ik mijn laatste stage voor mijn opleiding Fysiotherapie bij Fysiotherapie De Stam gelopen, waarna ik hier ben blijven werken.
Door onder andere het geven van de ouderengym ben ik er achter gekomen dat de doelgroep ‘ouderen’ mij erg aanspreekt. Vandaar dat ik in september 2018 de master geriatrie fysiotherapie ben gestart. Met deze master richt ik mij op de kwetsbare (oudere) mensen, die door diverse factoren belemmeringen kunnen ervaren of hen zelfstandigheid dreigen te verliezen. Hierbij kunt u denken aan zorg gericht op loopproblemen, een gebroken heup, etalagebenen, artrose, valangst, dementie of beroerte.

In 2018 ben ik lid geworden van het Chronisch ZorgNet ik u nog beter kan behandelen voor etalagebenen. Graag zet ik samen met u de extra stap om de kwaliteit van leven te behouden.

Ik pas behandelingen toe in de praktijk maar ook bij u thuis. Ook pas ik Dry Needling en Medical Taping toe in mijn behandelingen en geef ik de FysioFitness lessen met veel plezier.

Lindy Hobert – BIG nummer 49922851804